Proiecte culturale. Mediere culturală și implicarea publicului – 2 ateliere tip teaser

Posted by

Mihaela ‘Miha’ Tilincă n. 1961 este educator și mediator cultural din Timișoara, implicată în dezvoltare, monitorizare și evaluare de proiecte în cultură și educație, formare, cercetare și concepere de programe de formare și mediere culturală. În ultimii douăzeci și cinci de ani a a dezvoltat și implementat proiecte și a făcut mediere culturală pentru British Council, Asociația Culturală Contrasens, Civicultura, Universitatea Politehnica Timișoara. Este licențiată a Universității de Vest Timișoara (1984) și are un doctorat în analiza discursului și Alfabetism de la Universitatea din Lancaster (2007).

Proiecte culturale. Mediere culturală și implicarea publicului – 2 ateliere tip teaser care cuprind o serie de idei, teme, activități și discuții prin care  examinăm critic și ancorare în concepte și practică, definiții, istorie, context, actori, relații, interacțiuni, instrumente și discursuri despre și în jurul proiectelor culturale – ca și parcursuri de la nevoi, la idei, la propuneri de finanțare și, respectiv, al medierii culturale – văzută atât ca educație prin cultură, cât și ca educație pentru cultură, pentru a dobândi informație și deprinderi și pentru a vizita atitudini care să ne pregătească să facem cultura cu sens, construind oferta și experiențele culturale cu/despre/fiecare membru al comunității.

Atelierul va avea loc în data de 14 octombrie între 10-15, Laborator Speculativ DM, str. Gheorghe Lazăr nr.11 Arad. Atelierul este dedicat echipei extinse implicate în proiectele Asociației Doar Mâine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *